Tuesday, September 27, 2011

U are Fiiirrreeee!!!!!

Banyak benda yang pagi2 buat aku rasa hot ja... Cik kak, bole tak duduk diam2 buat keje sendiri...tak payah susah2 hal saya! Sukahati saya nak buat apa, sebab saya tak minta duit cik kak pon!!! Sian la cik kak ni, semua pon nak kecoh pastu nak emo2 bila org lain lebih bernasib baik.... Lenkali pandang gak la ke bawah, jangan rasa cik kak sempurna dalam semua benda! Semua tahu cik kak bijak pandai tapi ada benda cik kak fail jugak! Saya pun tak tahu kenapa saya bole terjebak dgn cik kak yg selalu buat saya stress, dari mud baik jadi tak baik! Tengok, pagi ni gara2 cik kak saya dah tak bole focus keje saya.....terima kasih cik kak! Tak payah la nak menakutkan saya, cik kak sbb saya bukan skema macam cik kak dan bukan bendul macam cik kak...bukan juga pesen tak puas hati dengan semua benda tapi cakap berapi2 kat belakang.... Dah, aku tak boleh pikir dah, semua gara2 CIK KAK!

3 comments:

zas.asliza said...

nape tension2 ni....sue....

Izza said...

ekekeke...lepas tulis, rasa legaaa...

Izza said...
This comment has been removed by the author.

Klik Me

Klik! Klik!